Telpatroon

WELKOM

op deze site met breipatronen. Sinds een aantal jaren ben ik bezig met het ontwerpen van breipatronen. En omdat er blijkt dat er wel vraag naar is heb ik mijn ontwerpen bij elkaar gebracht op deze site.

breimandje

CategorieŽn

De patronen zijn ondergebracht in categorieŽn, die te bereiken zijn met de knoppen links op de pagina. Per patroon is de afbeelding opgenomen en wordt de maat (in steken breed en naalden hoog) vermeld.


Foto's

Van een aantal patronen heb ik (soms meerdere) foto's van gebreide truien. Per patroon staat er steeds ťťn foto afgebeeld op de patronenpagina's. Verder staan alle foto's in de fotogalerie, met vermelding van de breister.
Ik zou het fijn vinden als er van elk patroon een foto is.
Daarom deze actie: Stuur een foto in van een patroon dat nog geen foto heeft, en ontvang als dank een gratis patroon naar keuze. Deze actie geldt niet voor een foto van een patroon dat op verzoek voor u is gemaakt.


Overzicht

Een overzicht van alle patronen is te vinden onder de knoppen
OVERZICHT: alle patronen - als lijst en
OVERZICHT: alle patronen - in beeld
links bovenaan in het menu.
Onderaan in het menu staan de knoppen die verwijzen naar de algemene gegevens.


Prijs

Alle patronen kosten 1 euro per stuk. Bij bestelling van 10 patronen tegelijk mag u er gratis een extra uitzoeken.


Pdf-bestanden

De telpatronen van al deze ontwerpen zijn beschikbaar als pdf-bestand. Pdf-bestanden kunnen worden geopend en geprint met de Acrobat Reader. Deze is gratis te downloaden.
Elk pdf-bestand bevat een telpatroon in kleur, en hetzelfde patroon in zwart-wit. In deze laatste worden de kleuren met symbolen aangegeven.

Voorbeeld:
.......


Bestellen

Wilt u patronen bestellen?

- vul dan het bestelformulier in
- of stuur een e-mail en ik reageer zo spoedig mogelijk.
- Mailt u via gmail, hotmail, webmail e.d. dan werkt de link niet. Mail dan naar
  telpatroon[at]xs4all.nl, waarbij u [at] vervangt door @

Geef precies op welke patronen u wilt hebben. Gebruik hiervoor de bestelnummers en de patroonnamen. In de praktijk blijken er heel veel typefouten gemaakt te worden bij het doorgeven van bestelnummers. Vermeld daarom ook de naam van het patroon:

Voorbeeld:
1. A-414-13 Olifant
2. A-022-00 Trekker
enz.

Ik mail u vervolgens de gegevens voor de betaling.
De patronen kosten 1 euro per stuk. Bij bestelling van 10 patronen tegelijk ontvangt u een 11e patroon naar keuze gratis.

Nadat de betaling ontvangen is mail ik de gevraagde patronen. U ontvangt dan een telpatroon van het "plaatje", NIET een complete breibeschrijving.

Bij een volgende bestelling graag een nieuwe mail sturen en niet zo maar geld overmaken zonder dat te laten weten. Patronen worden geleverd per ordernummer, en zonder dat nummer is een betaling vaak moelijk terug te brengen naar een persoon.

Voor complete beschrijvingen en standaardpatronen zie de pagina Standaardpatronen
Patronen worden NIET per post gestuurd.

Alles wat op de foto's in de fotogalerie meer te zien is dan op het plaatje getekend is, is er door de breisters zelf bijbedacht. Deze extra's staan dus niet in het patroon dat u ontvangt.

Ik hoop dat ik anderen een plezier kan doen met mijn ontwerpen. Ik ben benieuwd naar reacties.

AnnemiekeTIP:

Alle plaatjes en foto's kunt u op een groter formaat bekijken door erop te klikken.

 

TIP:

Wanneer u wilt dat een pagina in een nieuw venster geopend wordt, houdt dan de Shift-toets ingedrukt bij het openen van de betreffende pagina.

 

Borduurpatronen:

Mijn borduurpatronen van (vooral) voetballogo's zijn hier te vinden.